menu

15:22
Звіт про участь учнів  Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у І Міжнародному (VІІ Всеукраїнському, XVІІ Всекримському) фестивалі-конкурсі учнів

Звіт про участь учнів  Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у І Міжнародному (VІІ Всеукраїнському, XVІІ Всекримському) фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченому 150-річчю з дня народження Лесі Українки
25 лютого 2021 року в Україні відзначали 150-річчя з з дня народження Лесі Українки. Хто з нас не захоплювався талантом, силою духу цієї ніжної, тендітної жінки, з уст якої ніколи не лилися слова розпачу. Тож Максим Рильський слушно зауважив: «Коли б треба було окреслити творчість Лесі Українки одним словом – то найвідповідніше слово було б – боротьба». 
Мабуть, саме тому І Міжнародний (VІІ Всеукраїнський, XVІІ Всекримський) фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості має назву «Змагаймось за нове життя!». Він проводиться у таких номінаціях: «декламація», «інсценізація», «малюнок», «вокал» та ін.

   


Учні  Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кондак Ярослав, Щербина Софія, Конопльова Анна, Чопенко Вікторія, Богомаз Еліна, Щолокова Валерія взяли участь у конкурсі-фестивалі в номінації «декламація» та «малюнок» і одержали сертифікати.

   


Кожен із них обрав поезію Лесі Українки до душі. Кондак Ярослав – «Літо краснеє минуло…», Щербина Софія – « Давня весна», Конопльова Анна і Чопенко Вікторія – «Надія», Богомаз Еліна "Конвалія", Щолокова Валерія: малюнок "Краса українського народу".
Усі діти продемонстрували знання тексту, декламаторську майстерність і талант.

Дякуємо філологам нашої школи Педченко Аліні Олексіївні та Ширіній Вікторії Юріївній за підготовку учнів до конкурсу.

  


Класний керівник 5-го класу Богомаз Юлія Іванівна, працівник Новоселівського будинку культури Загреба Юлія зняли виступи юних декламаторів на відео, створивши неповторні сюжети на вірші Лесі Українки.

 


Учитель інформатики Пентова Анна Андріївна допомогла завантажити відеоматеріали в соціальну мережу «Facebook» і розмістити їх у групі «Конкурс «Змагаймось за нове життя 2021».

  


Ми пишаємося виступами та талантами  учнів Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які взяли участь у конкурсі-фестивалі «Змагаймось за нове життя!».

   

Переглядів: 182 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: