menu

17:14
Звіт директора школи перед батьківською громадою за 2020-2021 навчальний рік

  Дух школи, її кращі традиції і  здобутки визначають педагогічні колективи і їх вихованці. Провідною фігурою у реалізації  завдань, безперечно,  виступає вчитель, який зобов’язаний  втілювати  в життя ідеї, забезпечувати єдність виховання і навчання – основного призначення закладу. Відразу хочу зазначити, що робота директора і колективу нероздільні. Здобутки і недоліки спільні.

 

Тільки в поєднанні спільних зусиль адміністрації школи, здобувачів освіти, педагогів, батьків та громадян можливо досягнути очікуваних результатів.

        Для здобувачів освіти: оволодіння освітніми компетенціями на рівні Державних стандартів; формування інформативних і нормативних, інтелектуальних і комунікативних компетенцій; створення ситуації життєвого успіху в усіх сферах шкільної діяльності; формування правової та громадянської свідомості; підвищення показників фізичного, психологічного стану здоров’я.

 

        Для вчителів: підвищення рівня професійної компетентності педагогів; створення комфортних психолого-педагогічних умов для здійснення професійної діяльності; поліпшення матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу.

        Для адміністрації: активізація діяльності всіх структур школи; упровадження ефективного управління; покращення статусу й  іміджу школи.

        Для батьків: встановлення партнерських відносин між родинами здобувачів освіти та педагогічними працівниками; створення умов для задоволення потреб щодо отримання якісної освіти дітьми; збереження та зміцнення здоров’я дітей.

        Для громадськості: створення позитивного іміджу школи у соціумі; підвищення конкурентоспроможності серед ЗЗСО громади; збільшення уваги до вирішення проблем навчання і виховання.

              Сподіваюсь, що використання запропонованих пріоритетних заходів сприятимуть розвитку компетентностей здобувачів освіти, покращенню якості освіти; вмотивованості педагогічних працівників та розвитку нашої школи як сучасного закладу освіти.

 

Переглядів: 237 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: