menu

10:31
Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації в рамках реалізації проєкту з профорієнтації та побудові кар'єри «Обери професію своєї мрії».

У вівторок, 12 жовтня 2021 року, учні 7-11 класів доєднались до Всеукраїнського онлайн-уроку профорієнтації в рамках реалізації проєкту з профорієнтації та побудові кар'єри «Обери професію своєї мрії». Основна мета проєкту – створення ефективної профорієнтаційної системи, яка не поступатиметься найкращим міжнародним аналогам і з’єднає сферу освіти з ринком праці для підготовки висококваліфікованих кадрів.

 

Онлайн-урок відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки, Асоціації інноваційної та цифрової освіти, Інституту модернізації змісту освіти та компанії «HR YOU» за сприяння Радника – уповноваженого Офісу Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарії Герасимчук.

 

 

На уроці були присутні відомі українці: Євген Клопотенко, український шеф-кухар; Жан Беленюк, народний депутат України; Анна Резниченко, кар'єрний радник, ведуча майстер-класу «Як визначити професію своєї мрії».

 

Переглядів: 306 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: