menu

11:14
Тиждень творчості класних керівників базової та старшої школи

З 1 по 5 листопада у нашій школі було проведено Тиждень творчості класних керівників базової та старшої школи, в рамках якого відбулися цікаві заходи з учнями в онлайн режимі.

Усі класи разом зі своїми класними керівниками взяли активну участь у проведенні заходів Тижня. ... Проведені заходи були цікавими та змістовними, класні керівники через застосування елементів інноваційних, здоров’язберігаючих та комп’ютерних технологій, проектної, ігрової та пошуково – дослідницької діяльності, нестандартних форм, методів та прийомів спрямовували виховну роботу на розвиток особистості, загальнолюдських рис, підвищення загальнокультурного рівня, патріотичних почуттів, екологічної культури.

Класний керівник 5-го класу Рудь А.Е. провела виховну годину на тему «Кодекс честі»

Класний керівник Банько Т.В. разом з учнями 9–го класу, підготувала тему « За крок до дорослого життя», учні жваво обговорювали різні ситуації з свого життя та шукали раціональний вихід з ситуації, що склалася.

  

Дані види роботи з учнівськими колективами сприяли згуртованості класних колективів, формуванню у школярів громадської позиції, екологічної культури, розвитку творчих та пізнавальних інтересів, підвищенню інтересу до позакласної роботи.

Переглядів: 228 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: