menu

17:25
Останній дзвоник 2021

Сьогодні у нашій школі, 9 червня пролунав Останній дзвоник. Учні ідуть на канікули, а випускники назавжди прощаються з школою. Одягнуті в новенькі костюми, поверх яких стрічка випускника, вони нервують, радіють та плачуть, адже це їх свято. Всі слова побажань та підтримки сьогодні для випускників. Вони стоять перед своїми батьками і вчителями повні надій на майбутнє. Цей день, як і день, коли вони вперше з батьками прийшли в школу, запам’ятається на все життя.

Останній дзвоник! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі… Які ніжні почуття охоплюють душу!

   

Ми вітаємо випускників Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст із закінченням навчання в школі.

Перед вами відкриваються нові можливості, перед вами стоїть нове життя з випробуваннями. Бажаємо знайти себе у дорослому житті і стати успішними та щасливими людьми.

На свято Останнього дзвоника завжди приходять не тільки учні, але й їхні батьки,почесні гості. Лунали щирі слова привітання від:

- Бови Євгена Юрійовича - голови Новоселівської ОТГ;.

- Симітко Тетяни Юріївни - начальника відділу освіти Новоселівської ОТГ.

 

Ми завжди вболіваємо за наших вихованців, радіємо їх успіхам та досягненням, і щороку на святі Останнього дзвоника сумуємо, що ці чудові та вже такі дорослі діти йдуть зі школи.

  

Дорогі випускники! Ми хочемо побажати вам ніколи не старіти душею і не забувати свою школу, своїх вчителів, своїх шкільних друзів. Здоров'я вам, успіхів та благополуччя!

Пам’ятайте! Ви завжди бажані гості в нашій школі.

Переглядів: 228 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: