menu

10:42
*Я Є ТЕ, ЩО Я ЇМ!*

 

*Я Є ТЕ, ЩО Я ЇМ!*

#HealthySchools

#ЗАРАДИЗДОРОВИХІРАДІСНИХШКОЛЯРІВ

#ЗДОРОВЕХАРЧУВАННЯ

#FoodChelleng

#НовоселівськаЗОШ

 Сьогодні досить поширена думка, що здорове харчування - це ряд заборон і правил, які допомагають нам бути здоровими та стрункими, однак для виконання цих правил нам потрібно відмовитися від звичайного способу життя, улюблених страв та продуктів. Хтось під здоровим харчуванням розуміє і постійне виснаження себе дієтами. Але насправді здорове харчування - це, насамперед, один з ключових факторів запобігання низці хронічних захворювань, це хороше самопочуття, відновлення організму, енергійність і продуктивність, це зміцнення здоров'я... і цей список можна продовжувати.

→ НОВОСЕЛІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ приєднується до фуд-челенджу Всеукраїнської програми @Healthy Schools ( https://www.instagram.com/healthy_schools_ua/?hl=ru ) : заради здорових і радісних школярів.

Всіх учасників програми чекають цікаві квести, безліч корисної інформації про здорове харчування та неймовірна кількість позитиву 

☑ Запрошуємо всіх учнів закладу, їхніх батьків, родичів, друзів, знайомих та всіх мешканців Новоселівської ОТГ долучитися до челенджу в рамках проекту та разом з нами бути його активними учасниками.

➤ Челендж триватиме 4 тижні. Початок 27 квітня. Найактивніші школи отримають гранти для закупівлі обладнання.

 Заради нашого здоров'я, заради здоров'я наших дітей, заради майбутнього... Не будьте байдужими!

 ✎ Просимо разом з нами виконувати всі завдання та активно відмічати нашу сторінку *Новоселівка Шкільна* під хештегом #HelthySchools #FoodChallenge.

Зміцнимо наше здоров'я та здоров'я наших дітей разом. 

Переглядів: 189 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: