menu

21:22
Екскурсія на день відкритих дверей Київського університету культури

        Проблема професійної орієнтації молоді, в тому числі і учнів загальноосвітніх навчальних закладів, різко поглиблюються. Одним з головних кроків в житті кожної молодої людини є вибір професії. Від правильного вирішення питання "Ким бути?" - багато в чому залежить вся подальша доля людини. Якщо підліток вибирає професію випадково, то потім це викликає небажані наслідки для нього. Необґрунтований вибір професії може поставити людину перед фактом, що у неї відсутні передумови до виконання трудових функцій за обраною професією. Саме для того щоб краще дізнатись університети та спеціальності і влаштовують День відкритих дверей.

     Дні відкритих дверей – це вже традиція Київського університету культури, яку дуже люблять студенти й абітурієнти. Протягом місяця до них завітали вступники з багатьох регіонів України, а 15 лютого гостями заходу стали учні нашої школи.

  Дякуємо Відділу освіти Полтавського району при допомозі Київського національного інституту культури і мистецтва за таку корисну екскурсію.

 

 

Переглядів: 346 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: