menu

23:03
Урочиста лінійка 2018 - 9 клас

 

12.06.2018року відбулося свято молодості і краси, дружби і вірності, великих сподівань і мрій з нагоди вручення свідоцтв про базову середню освіту.Гостями урочистої події були батьки та друзі випускників.Хвилюючим це свято стало для 20 випускників,які разом з документами про освіту отримали і дороговказ у доросле життя.Звернулася до випускників, привітала та побажала найкращої долі директор школи Черкасова О.Б., яка побажала, щоб знання, отримані в навчальному закладі стали запорукою вагомих здобутків і першою сходинкою до омріяних вершин.Вітальні слова на адресу випускників  звучали від класних керівників Касинець О.В. та Богомаз Ю.І. і педагогічного колективу.

«Сьогодні для вас дуже хвилюючий день, який запам'ятається Вам на все життя. Дорогі випускники, Ви виходите у доросле самостійне життя. Тепер Ви - відповідальні, грамотні, підготовлені і будете самостійно приймати всі рішення в житті, а також нести за них відповідальність. Шановні батьки, Ви виховали дійсно гідних дітей. Бажаємо великих звершень, радості і щоб вас у житті завжди супроводжувала вдача!»

У свою чергу випускники подякували педагогічному колективу за надані знання, педагогічну майстерність, за батьківську турботу і людяність, за розуміння і доброту.

 

Матеріал додали : Богомаз Юлія Іванівна

                             Зелінська Анастасія Олександрівна

Переглядів: 520 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: