menu

21:57
РМО заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників Полтавського району.

Сім’я і школа – це берег і море.

На березі дитина робить свої перші кроки,

отримує перші уроки життя, а потім перед

ним відкривається неозоре море знань і

курс у цьому морі прокладає школа.

Це не означає, що вона повинна зовсім

відірватися від берега.

Л.А.Кассіль

 

4 листопада 2015р. у школі відбулося РМО заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників Полтавського району.

        

Методист Кішінець О.А. провела цікавий тренінг щодо попередження торгівлі людьми з присутніми.

                       

Були заслухані виступи директора Новоселівської ЗОШ Черкасову Оксану Богданівну, педагога організатора Богомаз Юлію Іванівну, психолога школи Банько Тетяну Василівну та керівника шкільного методоб'єднання класних керівників Пентову Анну Андріївну. Вони доповіли про свою систему роботи з учнями школи та їх батьками по темі семінару.

                      

Отже, проведення таких різноманітних заходів щодо попередження торгівлі людьми в загальноосвітніх навчальних закладах дає можливість ознайомити з цією проблемою значну кількість молодих людей, які невдовзі стануть повноправними суб’єктами суспільно-політичних, державних та міжнародних відносин. Сприяє  вихованню в учнів поваги до прав та основних свобод людини, підвищенню суспільного та політичного рівня  їх знань щодо проблеми торгівлі людьми, розповсюдженню необхідної інформації серед молоді. Обізнаність молоді з гострих проблем сучасності, таких як торгівля людьми, сприятиме її адаптації до життя в сучасному глобалізованому соціумі та запобігатиме негативним проявам його. 

Керівник ШМО класних керівників Пентова А.А. 

Переглядів: 545 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: