menu

15:46
Пришкільний табір

З 29 травня по 15 червня в Новоселівській ЗОШ І-ІІІ ступенів для шкільної малечі гостинно відчинив свої двері пришкільний табір «Веселка».

 Особливу увагу при організації літнього відпочинку учнів було приділено оздоровленню дітей, забезпеченню змістовного виховного процесу, задоволенню індивідуальних потреб кожної дитини.

     На період роботи дитячого оздоровчого табору робота шкільної їдальні була переведена на триразовий режим харчування (сніданок, обід, полуденок). Діти забезпечувалися триразовим Також багато уваги в роботі табору було приділено організації дозвілля та змістовного відпочинку дітей. Робота планувалась та проводилась за такими напрямками: патріотичний, фізкультурно-оздоровчий, екологічний, художньо-естетичний, туристичний. При плануванні роботи ми  врахували,  що гра  - це королева дитинства, адже без неї дітям жити невесело і нецікаво, тому включали більше ігрових моментів, щоб викликати в учнів прагнення фантазувати, відкривати для себе новий світ, щось незвичайне і прекрасне.харчуванням.

 

 

Матеріал додали : Богомаз Юлія Іванівна

                             Зелінська Анастасія Олександрівна

Переглядів: 443 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: