menu

14:38
Осінній спортивний сезон 2020

Насичено та вдало розпочався осінній спортивний сезон 2020 року для учнів Новоселівської ЗОШ, які відвідують туристсько-краєзнавчі гуртки КЗ «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради».

11 вересня на Полтавських міських відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування серед аматорів Гринь Владислав здобув І місце, Щолокова Валерія – ІІІ місце.

23 вересня у першості КЗ «ПОЦНПВКУМПОР» зі спортивного орієнтування І місце вибороли Лобко Богдан, Тарасенко Тетяна та Яворська Тетяна, ІІ місце – Кацалап Вероніка, ІІІ місце – Кушнір Андрій. Низка вихованців виконала нормативи третього та другого юнацьких розрядів зі спортивного орієнтування.

26 вересня у рамках відзначення Всесвітнього дня туризму вихованцями ПОЦНПВТКУМПОР наша команда посіла ІІ місце на локаціях «Туристська» та «Спелеологічна», ІІІ місце – на локації «Топографічна».

10 жовтня у відкритому чемпіонаті Полтави зі спортивного пішохідного туризму І місце завоювали Брижаха Даніл та Яворська Тетяна, ІІ місце – Гордієнко Костянтин, ІІІ місце – Кацалап Вероніка. У командному заліку цих змагань наші дві команди впевнено лідирували: вони на І та ІІ місцях.

 

Переглядів: 367 | Додав: apentova | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: