menu

17:37
"Країна дитячих мрій"

Перше вересня – це щось більше ніж просто початок осені. Для більшості дітей це свято. Свято нових знань, зустрічі з шкільними друзями та вчителями, які провадитимуть їх у нові незвідані куточки Країни знань. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

 Під урочисті оплески присутніх та спалахи фотокамер, на майданчик перед навчальним закладом батьки  вивели поповнення шкільної родини наших ПЕРШОКЛАСНИКІВ. З величезними букетами, стояли першокласники слухаючи побажання і настанови,  і самі,   затинаючись від хвилювання, розповідали вивчені з батьками вірші… 

За доброю традицією на свято першого дзвоника завітали почесні гості:

Методист районного методичного кабінету Стасовська О.М:

Голова Новоселівської сільської ради Макаренко Л.П.

Головний лісничий Руднянського лісництва Радченко В.В.

Слова вітань лунали і від директора школи Черкасової Оксани Богданівни, яка  зазначила ,що свято першого дзвоника є святом для кожного з нас, адже всі ми ходили в школу. Вона побажала першокласникам аби вони сміливо крокували країною знань в Нову українську школу.

Святковий настрій усіх присутніх підтримали пісні у виконанні Ричко Анастасії,уч. 10 класу; Жатікової Анни  уч. 10 класу.

На згадку про свято, учні 11 класу вручили першокласникам подарунки. Право дати перший дзвоник було надано  учню 11 класу Яковенкові Владиславу та учениці 1 класу Степовик Софії . На такій урочистій ноті свято першого дзвоника було закінчено.

   

Матеріал додала : Богомаз Юлія Іванівна

                             Зелінська Анастасія Олександрівна

Переглядів: 432 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: