menu

12:30
Ювілей школи

 

 Скільки тисяч хлопців і дівчат
Вийшло з стін її, її дверей!
Новоселівська  школа відзначала
Нині 50-тий ювілей

Школа це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег, і вчителі – пенсіонери. 2 листопада 2019 р. святкувала 50-річчя наша школа. З цієї нагоди наш педагогічний колектив, на чолі з директором Оксаною Черкасовою, організували незабутнє святкування – емоційне, зворушливе, наповнене історичними цікавими фактами та приємними моментами. Окрім випускників школи різних років, на урочистостях були присутні вчителі-ветерани, почесні гості . Дружню  нашу педагогічну родину, учнів, батьків, випускників щиро вітав голова районної ради Михайло Кононенко та  голова Новоселівської ОТГ  Макаренко Людмила Панасівна. Які  відзначили високі досягнення учительського колективу. Макаренко Людмила Панасівна  подарувала  нашому педагогічному колективу принтер. Усі зібралися, щоб розділити це свято з нами, висловити привітання та побажання, розворушити серця своїх земляків спогадами. Адже не одне покоління учнів вийшло зі стін рідної школи за п’ять десятків років.

Ювілей школи – це не тільки свого роду історична віха, але і як би кордон, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі, і , звичайно поділитися планами на майбутнє. Згадали на заході директорів Новоселівської школи, які її очолювали в різні часи, - Олександру Кононову, Марію Олексенко, Світлану Ричко, а також талановитих учителів, які присвятили життя вихованню доброти та людяності у душах своїх учнів.
У день ювілею святкова сцена Новоселівського будинку культури майоріла артистами – на ній виступали і маленькі зірочки, і старші учні школи, і навіть учителі, які вражали глядачів своїми талантами.

 

  

  

Переглядів: 683 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: