menu

15:34
Інженерний тиждень

З 28 січня по 5 лютого у Новоселівській ЗОШ І-ІІІ ст. проводився Інженерний тиждень #інженернийтиждень. До проєкту долучилась з учнями вперше, але точно не востаннє!

Цей проєкт, покликаний зацікавити школярів наукою і дати поштовх до розвитку їх власного інженерного потенціалу, відбувається за підтримки Міжнародний фонд "Відродження", Український культурний фонд та The Manoff Foundation.

Цього року Інженерний тиждень став інклюзивним. Учні нашої школи, які мають особливі освітні потреби, теж долучилися активно до роботи.

Коротенько про його головні особливості. У 2021 році темою Інженерного тижня є Problemsolving. Думаю, не варто нагадувати з якою кількістю проблем світ зіштовхнувся цього року, тож нашим учням було не зайвим прокачати навички знаходити рішення і досягати мети за будь-яких умов. Завдання, які нам підготували організатори, перетворили пошук рішень на захопливий процес, а результат приніс велике задоволення.

Школярі виготовили Модель барометра, Фонтан Герона, Диспенсер для води, Автоматичну систему поливу, Махоліт, Пружну ракету, Модель літака, Анемометр, Санітайзер для рук, Захистні маски та ін. Провели дослідження («Гнучка кістка. Крихка кістка», «На повітряній подушці», «Бактерії, що зникають», «Аквалангісти», «Побач ДНК» та ін.) та урок на тему «Глобальні проблеми, і як інженери допомагають їх вирішувати». Звичайно, перед випробовуваннями учні повинні були опрацювати інструкції ( факти,теоретичний матеріал).

Усі учасники Інженерного тижня отримають сертифікати.

    

 

Переглядів: 222 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: