menu

11:44
Екскурсія для найменших читачів до бібліотек

Бібліотека – не просто сховище книг, це зустріч з невідомим, хвилюючим тебе світом.

    Хто сказав що малеча не читає? Екскурсія для найменших читачів до бібліотек. Бібліотека – це сховище для книг, місце, де художню чи нукову книгу можна взяти на деякий час і почитати .

   Сучасна бібліотека – це і інформаційний центр, де ви можете насолодитися цілком доступним і безкоштовним інтернетом. Але інтернет хороший тоді, коли ви знаєте точно, з якої книги вам потрібен уривок або у вас дуже мало часу на пошук потрібної книги. Зовсім інша справа пройтися самому уздовж книжкових полиць і вибрати що – то собі до смаку, це добре розвиває допитливість і уяву.

  Бібліотека – це ще й наша жива історія. Адже бібліотекою користувалися люди ще тисячі років тому. Бібліотека – ваша можливість спілкуватися з людьми, з книгою, з улюбленими героями.  А як приємно взяти в руки абсолютно нову книгу і відчути себе в ролі першовідкривача! Або, навпаки, до тебе потрапить прочитана книга, але, як часто, саме вона стає найулюбленішою. Адже саме в таких книгах «живуть» твої однолітки: Том Сойєр, діти капітана Гранта. Ці книги читають і перечитують по багато разів. Ними хочеться поділитися з друзями. Саме тому вони можуть виглядати пошарпаними. Але все – одно, як приємно з ними спілкуватися! Електронна книга ніколи не принесе такої радості, як ця – жива!

  

 

Переглядів: 369 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: