menu

08:19
День здоров'я

Хто здоровий, той сміється 
Все йому в житті вдається. 
Він долає всі вершини – 
Це ж чудово для людини. 
                                                  Хто здоровий, той не плаче, 
Жде його в житті удача, 
Він уміє працювати, 

Вчитись і відпочивати.

  

Здоров'я - це та цінність, якою людину наділила природа. Саме від нього залежить фізичний і моральний стан, працездатність і можливість просто радіти життю. Але в умовах вічного браку часу, стресів, відсутності руху, недбалого ставлення до свого харчування людина бездумно витрачає свій потенціал. Додає в цей список негативних ноток екологічна обстановка, економічна нестабільність і проблеми охорони здоров'я. Для загострення уваги на проблемах здоров'я людства і був створений свято День здоров'я.

17 травня  в Новоселівській  загальноосвітній школі І - ІІІ ст. пройшов День Здоров'я. Організаторам неймовірно пощастило і з погодою, і з учасниками, і з настроєм, який в цей день у всіх було на висоті.

День здоров'я в школі - це веселе свято гарного настрою, спорту і здоров'я. Школярі дуже чекають на цей день, щоб взяти участь у спортивних змаганнях, попустувати і подихати свіжим повітрям.

Щорічне проведення Дня Здоров'я стало традицією в школі. Він проводиться для того, щоб учні, вчителі, батьки могли зрозуміти, як багато значить здоров'я в їхньому житті. У цей день школа ніби оживає, адже були задіяні всі: учні, педагоги, батьки. День почався з лінійки, урочистого оголошення «Дня Здоров'я». Потім учні спільно з класними керівниками пройшли на етапи спортивних естафет. Тут було багато захоплюючих змагань, де школярі з ентузіазмом змагалися в швидкості, спритності і згуртованості. В результаті перемогла дружба, а всі учасники отримали заряд бадьорості і здоров'я на новий навчальний рік. Хочемо подякувати організатору Любимовській Т.С.,  ініціативним педагогам та медичній сестрі  і учням 11 класу -  Свято ВДАЛОСЯ!

  

  

 

Матеріал додали : Зелінська А.О

Богомаз Ю.І

Переглядів: 445 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: