menu

08:42
6 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

6 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИНадрукуватиНадіслати електронною поштою

ImageХоч «офіційна» історія українського війська не довга, справжній вік Української армії сягає кількох століть. Її бойові традиції формувались у важких кривавих війнах і конфліктах від доби Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. Сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків.
Історія створення Збройних Сил України
Вікіпедія: Збройні сили України
Орієнтовний перелік виховних заходів до свята
Сценарій  виховного заходу до Дня збройних сил України

На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.
Український народ високо цінує ратну службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність та територіальну цілісність. Підґрунтя нашої майбутньої армії – висококваліфікований і високооплачуваний, упевнений у завтрашньому дні офіцер. Діти народу, українські воїни, разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.
Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.

Переглядів: 1099 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: