menu

19:11
3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами

3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами.


Своєю цілеспрямованістю, працею, наполегливістю вони дають нам колосальний заряд енергії та сили, вчать бути незалежними від обставин і не боятися труднощів. Дорослі і маленькі з непростими долями всупереч усьому показують приклад і надихають усіх.


Проведення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі людей з особливими можливостями в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Саме тому 4 грудня в Новоселівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів класний керівник 5 класу, Богомаз Ю.І. з дітьми провели виховний захід «Добро лікує душу». Метою заходу було привернути увагу до проблем людей з особливими потребами. 

 

Класний керівник розповіла про день людей з особливими потребами, ознайомила з комплексом законів, які прийняті нашою державою і регулюють всі аспекти життя людей з інвалідністю. Діти розповідали про інвалідність як соціальне явище, а потім про соціальний захист, рівні права, толерантність до людей з особливими потребами. Учні висловлювали думки стосовно питання рівності і доброго ставлення до цих людей.

Переглядів: 339 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: