menu

Чи знають наші діти правила дорожнього руху?
Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.
З 17 по 26 жовтня 2018 року в Новоселівській школі бібліотекарями Ричко Н.І., Балковою Л.В., Страшко І.М. проведено Тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорозі – безпечне життя», метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.
В рамках Тижня були проведені різноманітні заходи для учнів почткової школи: кокурс малюнка на асфальті, перегляд мультфільмів, розгадування кросвордів, вікторина "Чи знаєш ти дорожні знаки?". 
Усі проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил д ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Директор | Дата: 27.10.2018 | Коментарі (0)

11 жовтня , до Дня Українського Козацтва була проведена година цікавих повідомлень для учнів 5 класу Новоселівській ЗОШ, захід проведений бібліотекарями сільськими та шкільним,"Слава козацька вічно жива".

Певно, не знайдеться в Україні людини, яка б не знала про козаків. Про них складено безліч творів, книжок і фільмів. Про козацький рід співається й у нашому державному гімні. Образ сміливого парубка, котрий захищає честь та волю нашого народу, міцно закарбувався у пам’яті поколінь. Тож, козак в українській культурі – звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.

Унікальність історії нашого народу полягає в тому, що в козаччині виявлявся потяг до волі наших предк ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: Директор | Дата: 27.10.2018 | Коментарі (0)