menu


 30 вересня учні школи та вчитель Педченко А.О. влаштували свято- привітання для вчителів.Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя!
Ваша професія – най благородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредитом.
Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, дару ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: Директор | Дата: 30.09.2016 | Коментарі (0)

24 вересня відбувся святковий концерт присвячений Дню села Новоселівки.Учні охоче прийняли участь в святі., колектиі СБК та  Новоселівська сільська Рада висловила вдячність колективу школи, жителям села та воїнам АТО.Особливо відзначили вчителя фізкультури Гриценко Т.М.яке майже все життя віддали школі 40 років , Касинець О.В та Москаленко Я.Г..Ми приєднуємось до вітання і бажаємо їм творчиих злетів.

  

... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: Директор | Дата: 30.09.2016 | Коментарі (0)